Renovering

Vi kan erbjuda dig som fastighetsägare helhetskonceptet totalrenovering.
Tre Snickare är den enda entreprenör ni behöver anlita, så tar vi ett helhetsansvar för och genomför ditt projekt.

En renovering kan vara både stor och liten. Projektet kan röra sig om allt från en enskild fastighet till ett större bestånd hos både privata eller allmännyttiga fastighetsbolag. Till skillnad från många av våra kollegor i branschen så kan vi förutom renovering erbjuda totalrenovering. Vad är skillnaden?

Börjar man renovera på ett ställe i en äldre fastighet kan det lätt dyka upp andra saker allt eftersom. Istället för att det skall bli projekt på projekt på projekt – där du som kund kanske tappar sugen och känner att kostnaderna skenar – så erbjuder vi en totalrenovering till ett fast pris. 

Exempelvis kanske fönstren behöver bytas för att fasadrenoveringen skall bli optimal, en riktigt gammal fastighet kanske behöver totalrenoveras invändigt för att komma upp till dagens standard avseende el, VVS, ventilation … 

En totalrenovering genomförs aldrig med kvarboende i fastigheten, då renoveringarna brukar vara såpass omfattande att det är omöjligt att bo kvar, vilket ställer lite extra krav på dig som fastighetsägare. Men Tre Snickare hjälper dig att planera inför detta, och vet vad man behöver tänka på och vilka fallgropar som kan dyka upp.

Verkstad

Tre Snickare
Upplagsvägen 10
117 43  STOCKHOLM

Öppettider

Mån - fre: 07:00 - 16:00

Telefon

Växel: 010-585 31 30
Huvudkontor: 08-556 751 00

Följ oss