Om oss

Vår åsikt är att man som hantverkare måste vara flexibel och kompetent för att kunna lösa kunders önskemål. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder med specialuppdrag, och ställer höga krav på kvalitet och finish.

Vi utför konstruktioner, ombyggnationer, tillbyggnationer, renoveringar, specialsnickerier, elinstallationer,  målningsarbeten samt uppförande av nybyggda fastigheter. Vi jobbar både i de lite mindre projekten, men också de större där flera yrkesgrupper ingår. Oftast har vi då funktionen huvudentreprenör.

Självklart har vi egna konstruktörer och arkitekter att tillgå, så att ta fram ritningsunderlag för t.ex. ett bygglov är inga problem för oss. Utöver det har vi ett stort kontaktnät av entreprenörer, besiktningsmän, konsulter, yrkesskolor och materialleverantörer …

Före projektet

Det lättaste sättet att påbörja en förfrågan är att begära en offert av oss. Ju mer du kan berätta om projektet, desto bättre. Har du ritningar, skisser eller liknande får du mer än gärna bifoga detta också.

I vissa fall kan vi klara av att lämna en offert utan att besöka dig på plats och i vissa fall behövs ett besök för att kanske mäta eller kolla något.

 

Under projektet

När projektet fortfarande är pågående har ni löpande och tät kontakt med vår arbetsledare, som ser till att ni vet vad som händer och sker.

Vid arbetets slut lämnas alltid en egenkontroll till er och vi lämnar garanti på alla utförda arbeten.

 

Efter projektet

Ja, det är ju helt upp till er! Middagsbjudning med bästa vännerna, invigning av badtunnan eller en lugn och stilla kväll?

Vår tanke är att du som kund skall slippa huvudvärken det kan innebära att bygga eller renovera.

 

Verkstad

Tre Snickare
Upplagsvägen 10
117 43  STOCKHOLM

Öppettider

Mån - fre: 07:00 - 16:00

Telefon

Växel: 010-585 31 30
Huvudkontor: 08-556 751 00

Följ oss