Badrum

Badrumsrenoveringar, inte minst efter ett stambyte, kan för många vara förenat med skräckblandad förtjusning. Vi vill hjälpa dig behålla det senare, men undvika skräcken, genom att tillsammans med dig skapa dina drömmars badrum.

Badrummet är det rum i din bostad som kanske i störst utsträckningt omgärdas av bestämmelser och regelverk. En felaktigt utförd badrumsrenovering, kan inte bara orsaka stora skador på bostaden, utan i vissa fall till och med göra att ditt försäkringsbolag inte vill kompensera dig för skadorna. Därför gäller det att vara uppmärksam på att en badrumsrenovering går rätt till, sker med korrekta egenkontroller, och att alla tillstånd, certifikat och garantier finns på plats.

Vi kan hjälpa dig att säkra en kvalitativ badrumsrenovering, då vi har samarbetspartners med våtrumscertifikat enligt ”MVK” , ”GVK” och ”Säkert vatten”.
Hela renoveringsprocessen sker i tät dialog med dig som kund, för att hela tiden säkerställa att du känner dig nöjd och införstådd med vad som händer i projektet.

Framför allt kan vi tillsammans med dig skapa det badrum du drömmer om. En plats där du kan finna lugn och hämta energi. Kanske har du alltid saknat en bastu i badrummet. eller kanske drömmer du om ett väl tilltaget spabad? Inga problem, vi fixar det!

Verkstad

Tre Snickare
Upplagsvägen 10
117 43  STOCKHOLM

Öppettider

Mån - fre: 07:00 - 16:00

Telefon

Växel: 010-585 31 30
Huvudkontor: 08-556 751 00

Följ oss