Våra tjänster

Våra tjänster riktar sig såväl mot privatpersoner som bostadsrättsföreningar, företag och offentlig verksamhet.

Vi utför konstruktioner, om- och tillbyggnationer, renoveringar och nybyggnationer. Vi jobbar både i det lilla och det stora, då vi lika gärna tar oss an altanbygget till sommarstugan som nyetableringen av ett helt bostadsområde. I större projekt, där flera yrkesgrupper ingår, agerar vi ofta huvudentreprenör.

Självklart har vi egna konstruktörer och arkitekter att tillgå, så att ta fram ritningsunderlag för t.ex. ett bygglov är inga problem för oss. Utöver det har vi ett stort kontaktnät av entreprenörer, besiktningsmän, konsulter, yrkesskolor, materialleverantörer med mera.

Före projektet

Det lättaste sättet att påbörja en förfrågan är att begära en offert av oss. Ju mer du kan berätta om projektet, desto bättre. Har du ritningar, skisser eller liknande får du mer än gärna bifoga detta också.

I vissa fall kan vi klara av att lämna en offert utan att besöka dig på plats och i vissa fall behövs ett besök för att kanske mäta eller kolla något. Självklart är alltid offerten kostnadsfri.

 

Under projektet

När projektet fortfarande är pågående har ni löpande och tät kontakt med vår arbetsledare, som ser till att ni vet vad som händer och sker. Arbetsledarens uttalade uppgift är att ge dig en så god upplevelse av projektet som möjligt, vilket vi tror uppnås genom regelbunden och tydlig kommunikation. 

Vid arbetets slut lämnas alltid en egenkontroll till er och vi lämnar garanti på alla utförda arbeten.

 

Efter projektet

Ja, det är ju helt upp till er! Middagsbjudning med bästa vännerna, invigning av badtunnan eller en lugn och stilla kväll?

Vi vill att du ska slippa huvudvärken det kan innebära att bygga och renovera, och att vi får dela många spännande projekt med dig i framtiden.

 

Verkstad

Tre Snickare
Upplagsvägen 10
117 43  STOCKHOLM

Öppettider

Mån - fre: 07:00 - 16:00

Telefon

Växel: 010-585 31 30
Huvudkontor: 08-556 751 00

Följ oss