Kök

En köksrenovering är många gånger ett av de största projekt man åtar sig i en villa. Ingen annanstans är heller möjligheterna så stora att skapa något som inte bara är en plats där man lagar mat, utan platsen där familjen samlas, umgås och samtalar.

Att köket är husets hjärta är ett uttryck inte många undgått att höra. Detta är dock bara sant i ett hem där köket fyller de behov vi har av att samlas och umgås, oavsett om det är kring en måltid eller av någon annan anledning. Fyller inte köket detta behov, är och förblir det bara en plats för praktiskt tillagning av mat.

Ingen annanstans är dock möjligheterna så stora att sätta sin egen prägel så stor som i just köket. Möjligheterna och variationerna i utseende, materialval och design är i det närmaste oändliga. Vi finns med igenom hela detta ganska massiva projekt, och gör allt från att riva ut de gamla stommarna till att montera den sista knoppen på det nya.

Drömmer du om ett kök med stora ytor? Eller kanske med en bardisk att samtala vid? Möjlighet att vara flera som lagar mat tillsammans? Kanske passa på att lägga in golvvärme för morgonfrusna fötter när golvet ändå ska rivas upp? Möjlighterna är enorma, och vi hjälper dig att nå din köksdröm.

Verkstad

Tre Snickare
Upplagsvägen 10
117 43  STOCKHOLM

Öppettider

Mån - fre: 07:00 - 16:00

Telefon

Växel: 010-585 31 30
Huvudkontor: 08-556 751 00

Följ oss